Vi har forskelligartede lokaler og ikke alle vores lejere har brug for lokaler på 100 kvm eller mere. Hos Erhvervsparken Aulum er der kontorlokaler i flere størrelser, og mange af dem er lejet ud til forskelligartede lejere. Se bare her. Måske kender du nogen af dem i forvejen.

Kesam.dk

Jeg er en fri og uafhængig ejendomsmægler, hvilket betyder, at jeg ikke har nogle økonomiske bindinger til ejendomsmægler-kæder eller
pengeinstitutter.

Til gengæld kan jeg det samme som alle andre kædemæglere og meget mere til – for jeg er ikke bundet af krav om, at du skal flytte pengeinstitut
osv.

Kontakt mig og få din bolig solgt.

Besøg Kesam.dk

Blicher Revision og Rådgivning

Vores speciale er den type virksomhed, der er mest udbredt i Danmark – mindre og mellemstore virksomheder. Vi er hverken for store til de mindre virksomheder eller for små til de større virksomheder. Vores kunder kan forvente, at vi kender og interesserer os for deres virksomhed – og vores mål er, at anvende dette til at være på forkant med værdiskabende rådgivning.

Besøg Blicher Revision og Rådgivning

Tellus Advokater

Hos TELLUS Advokater er du sikret nærværende og kompetent juridisk rådgivning. Vi har mere end 20 års erfaring i at hjælpe dig godt videre, uanset om du har brug for hjælp til dødsboet, ægtepagten, gældsbrevet, virksomheden, landbruget, generationsskiftet eller måske noget helt andet.

Besøg Tellus Advokater

Western Pro

We are a family-owned cooperation and our goal is to help as many customers as possible, get the products and services they need to succeed in business and in life.

We are always looking for new businesses to buy, so if you have a profitable e-commerce or other kind of online business you are considering selling, please send us a message.

Besøg Western Pro

BPA Pro Team

Vores kerneopgave er at give dig som handicappet mulighed for selv at ansætte og administrere dine hjælpere.

Det er vigtigt for os at få sagt, at det er dig, der bestemmer.

Vi samarbejder med alle landets kommuner.

Besøg BPA Pro Team

Lev livet i Aulum

Aulum Erhvervsudvikling er en forening, der varetager de lokale virksomheder og iværksætteres interesser. Vi afholder workshops og kurser, og vi har et netværk tilkoblet til foreningen.

Besøg vores website og følg med i, hvad der sker i Aulum Erhvervsudvikling. Måske er der aktiviteter, der er interessant for dig og din virksomhed eller din kommende virksomhed.

Besøg Lev livet i Aulum

SMP Rengøringsservice

Vi spænder bredt inden for professionelle serviceydelser og løser såvel store som små opgaver overalt i Danmark.

Vi går grundigt og effektivt til værks, og enhver indsats evalueres løbende, hvilket sikrer, at alle ydelser er i overensstemmelse med de formulerede krav-specifikationer.

Med SMP Rengøringsservice får du værdi i hverdagen.

Besøg SMP Rengøringsservice

Industriel Power elektronik

PowerCon Embedded A/S udvikler industriel power elektronik og kontrol platforme til krævende high-speed applikationer.

Vi beskæftiger et team af højt specialiserede ingeniører med fokus på udvikling af embedded hardware og software.

Vi har en baggrund fra vindmøllebranchen og udvikler bl.a. turnkey power kontrolsystemer fra kW til MW klassen.

Besøg Industriel Power elektronik

HBK Data Service​

HBK Data Services primær mål er at fungere som en service virksomhed, hvor vi hjælper vore kunder med forskellige problemer både hardware og software mæssigt.

Besøg HBK Data Service​

R-CODING ApS

Besøg R-CODING ApS

JS Teknisk Stål

Visionen hos JS Teknisk Stål er at være vi vil være den foretrukne samarbejdspartner for interessenter i stålbranchen. Vi er eksperter i projektering af alt fra trapper, værn/gelænder, altaner og mindre stålkonstruktioner. Ydermere tilbyder vi også fremstilling og montering i tæt samarbejde med produktionsvirksomheder.

Besøg JS Teknisk Stål

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige lejemål, branchenyheder og erhvervs inspiration - direkte leveret til din indbakke.
Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.